Vi kan nu offentliggøre, at

Søren Oxholm bliver ny skoleleder på Sct. Nicolai Skole

Den nye skoleleder er en 37-årig sønderjyde fra Amager, der er leder i Odsherred.

Et enigt indstillingsudvalg har valgt Søren Oxholm til ny skoleleder på Sct. Nicolai Skole. Han er i dag souschef for Nordskolen i Odsherred kommune. Det er en stor skole, der består af 5 matrikler med i alt 1200 elever. Hans daglige arbejde er at være daglig leder på en afdeling Grundtvigsvej i Nykøbing (udskoling og mellemtrin) med 38 ansatte.

Søren Oxholm er 37 år og bor med kæreste og barn på Amager. Han stammer oprindelig fra Sønderjylland. Før sin læreruddannelse har han et uafsluttet sociologi-studie på Københavns Universitet. Han har også været elitetræner i fodbold i Akademisk Boldklub.

Søren har arbejdet som lærer og uddannelsesvejleder, og han er som souschef blevet fortrolig med redskab og skemalægning. Han er superbruger af Office-pakken samt Trio og Tea. Han læser i øjeblikket diplom i ledelse på UCC i København.

Søren Oxholm starter som leder d. 1. august 2015.

Vi byder Søren Oxholm velkommen til Køge.

Med venlig hilsen

Søren Thorborg

Skolechef

 

 

 

 

.

Sommerhilsen fra Skolebestyrelsen

 

 

Kære forældre

Så er vi kommet til sidste skoledag i dette skoleår. 

Som beskrevet i skolebestyrelsens årsberetning (se under ”Nyt fra Skolebestyrelsen”) så har lærere, pædagoger, sekretær og skoleledelse haft ualmindelig travlt i dette skoleår. Skolebestyrelsen takker for den meget store indsats, der er lagt fra alle medarbejdere på Sct. Nicolai Skole. 

I skolebestyrelsen har vi også haft rigtig meget at se til i det første år med skolereformen. Ud over de sædvanlige skolebestyrelsesopgaver har det krævet megen tid og mange drøftelser at skulle forholde sig til de mange nye elementer i skolereformen. Som beskrevet i skolebestyrelsens referater og små beskrivelser på Skoleporten og Forældreintra, så har vi i det forgange år bl.a. arbejdet med at udarbejde nye principper for skolens virke, at drøfte og godkende timefordelingsplan for næste skoleår, at opstille kriterier for valgfagsfordeling, at deltage i netværk på tværs af skolebestyrelser, at deltage i skolerådsmøder, at arbejde for sikrere trafikale forhold ved skolen, at planlægge en temaaften for forældre, at give input til udarbejdelse af læringsmålsplan, at godkende større indkøb og nye materialer, at evaluere erfaringer med skolereformens elementer, at lave høringssvar på fx kvalitetsrapport og at deltage i samtaler ved ansættelse af nye pædagoger, nye lærere og ny skoleleder. 

Selvom det har været et travlt år, så glæder vi os til at arbejde videre i næste skoleår, som forhåbentlig bliver et lidt roligere år for alle. 

Skolebestyrelsen vil ønske alle elever, forældre, pædagoger, lærere, sekretær og skoleledelse rigtig god sommer. 

Og så vil vi til slut takke for et rigtig godt samarbejde og en stor og fremsynet indsats fra Tina Mandrup. Vi ønsker dig alt det bedste på din nye skole i Kalundborg.

Venlig hilsen Skolebestyrelsen
Trine Nobelius, formand 

 

 

 

 

 

 • ikon
  Lotte Elaine Wiese Nowack den 16-07-2015

  Velkommen til alle elever fra 1.-9. årgang mandag d. 10. august fra kl. 8.00-12.00.
  De nye børnehaveklasser møder ind kl. 9.00-11.00 i skolegården på Syd.

 • ikon
  Tina Mandrup den 25-06-2015
  Kære elever og forældre.

  Se venligst vedhæftede nyhedsbrev fra ledelsen.

  Sidste skoledag, fredag d. 26.6. møder alle kl. 8.00-11.30. Fra kl. 10.45 er alle samlet i Lovparken, hvor lærerne udforder 8. årgang i fodbold. Vi slutter traditionen tro med sommerferiesangen.
  Alle forældre er velkomne i Lovparken.

  Venlig hilsen

  Tina Mandrup
Ingen aktuelle nyheder
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller

186629