Demokratid på Skemaet

På Sct. Nicolai er vi super stolte af vores elevråd. Det består af engagerede elever fra

3. kl. - 9. klasse, og i år går de foran i skolens udviklingsprojekt i år – Demokratid.

I sidste uge arbejdede de meget intensivt med at planlægge Elevernes Åbningsdag, som blev afholdt d. 12. august 2016. En dag fra 8.00- 13.00 med fællessamlinger i løbet af formiddagen, afholdt af elevrådet og efterfølgende arbejde med Demokratid i klasserne.

Demokratid er elevernes tid til at få indflydelse, medbestemmelse, lære om rettigheder, pligter og ansvar. De vælger ordstyrer, mødeleder, referent m.m. I praksis betyder det, at eleverne i alle klasser er med til at komme med forslag til aktiviteter og input til vores særlige dage i løbet af skoleåret.

Elevrådet har nedsat nogle arbejdsgrupper, som samarbejder med lærerne om disse dage, i alt 8 dage.

Læs lørdagsavisens artikel om dagen i vedhæftede link.http://www.e-pages.dk/loerdagsavisen/1031/

FRA ELEVERNES ÅBNINGSDAG

Læs artiklen i avisen (se linket lige under billedet - find side 10)

Nyhed billede

Skolen i bevægelse - Fordybelsesuge 3 på Sct. Nicolai Skole

I slutningen af januar havde hele skolen fordybelsesuge.

Fokus og læringsmålet for ugen var:

Vi ønsker at give lærere og elever på 0. - 6 årgang mulighed for i samarbejde at udvikle nogle gode bevægelsesaktiviteter og lege, som efterfølgende kan indgå som en del af den faglige undervisning.

For 7. - 9. årgang sættes der fokus på fordybelse på valgfagslinjerne.

Ugen blev afsluttet med åbent hus for forældre og børn torsdag d. 21. januar 2016 - se billederne her på siden.

Ingen aktuelle opslag

4. årg. spiller Ronja Røverdatter 26. maj 2016