Skolebestyrelsesmøde januar

I slutningen af januar var hele det pædagogiske personale på et samlet kursus om forældresamarbejde og inklusion. Lærere og pædagoger synes, at det var godt at være på kursus med kollegaer på tværs.

Også skolebestyrelsen har været på kursus. Sammen med andre skolebestyrelser i Køge har vi været på kursus i skolebestyrelsesarbejde. Det var et meget informativt kursus, som mindede os om de mange opgaver, vi skal arbejde med. Kurset bekræftede os i, at vi er en aktiv skolebestyrelse, som kommer godt rundt om centrale arbejdsopgaver indadtil på Sct. Nicolai Skole, men også udadtil i forhold til at påvirke miljøet uden for Sct. Nicolai Skole.

I skolebestyrelsen arbejder vi bl.a. ihærdigt på at skabe gode trafikale forhold for cyklister og gående i området omkring skole og SFO. I løbet af den sidste tid har vi endnu en gang været i kontakt med Teknik- og Miljøforvaltningen, som vi håber på at kunne samarbejde med om sikrere gå- og cykelforhold ved vores to skoleadresser.

Repræsentanter for skolebestyrelsen har ligeledes deltaget i to møder med Køge Kyst og Teknik- og Miljøforvaltningen om henholdsvis:

• konsekvenser for SFO’ens matrikel i forbindelse med etablering af ny Køge kyst-tunnel og ændringer af bilbane og cykelsti ved SFO

• bekymringer over manglende hensyntagen til cyklister i området mellem Køge station, Sct. Nicolai Skole og SFO.

Vi håber, at både Køge Kyst og Teknik- og Miljøforvaltningen lytter til vores bekymringer og konstruktive forslag til, hvordan der kan tages hensyn til bløde trafikanter.

Elevernes skolevalg er vel overstået. Elevrådsrepræsentanterne giver udtryk for, at skolevalget har fungeret godt og at det har været spændende med politiker- og ungdomspolitikeroplæg.

I skolebestyrelsen er vi gået i gang med at planlægge en kommende temaaften for forældre på Sct. Nicolai Skole. Forældreaftenen kommer til at ligge torsdag den 16. april kl. 19. Der kommer mere information om forældreaften efter næste skolebestyrelsesmøde.

Venlig hilsen Skolebestyrelsen, Trine Nobelius

• 02-03-2015
    09:45-10:30
    Fællessamling Fase 1 kl. 9.45-10.30 (Kor og 0.) · 0A · 0B · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 5A · 5B